Is het voor je eigen vrouw of mag het wat kosten? Valentijnsdag 2021

!!Waarschuwing!! Gelieve deze tekst, uitgezonderd het deel waarin ik oproep bloemen te bestellen, met een korreltje zout te nemen..

 

ja, ja, Valentijn.. dat is toch alleen voor de winkels? Daar doen we niet aan mee.. 

Maar toch zit iedereen die dag stiekem wel een klein beetje te wachten op 'iets'.

 

Tenminste, ik wel. Ik hoop ieder jaar weer dat hij dan toch ineens denkt 'laat ik eens iets doen'. En dan begin je te fantaseren hé, een etentje, een lekker luchtje je kent het wel, de cliché cadeaus. Of zou hij dan tóch kiezen om een mooie bos bloemen te laten binden (al is het bij de conculega) maar meestal wordt er (lees; lachend) gezegd; 'je kunt je eigen boeket wel maken' of 'd'r stoat planten zat achter, knip doar moar wat van af'...

 

Nu heb ik ook het idee dat hier in Zelhem de 'mansluu' ook niet zo staan te trappelen om 'Valentijnsdag'. 'Wat een onzin!' .

Maar als bloemist is het zó leuk om al die gezichten te zien die iets voor thuis uit staan te zoeken. We besteden zorg aan de mooiste bloemen, vragen of er speciale wensen zijn, pakken het mooi in, bezorgen met liefde.

Ook online worden er bestellingen geplaatst en dan wordt er vaak een tekst geschreven voor op het kaartje.. vaak zijn dat hele lieve, romantische teksten om iemand echt te laten weten wat je voelt of teksten waarvan ons de tranen over de wangen rollen. Maar ook verschijnen er de flink pikante teksten, waar zelfs wij van gaan blozen! (en wie bunt wat gewend) En nee, die kan ik hier echt niet plaatsen! 

 

Als bloemist vragen wij ook nooit (meer) aan de vrouw, van de man die met Valentijn een reusachtig boeket met rode rozen kocht, of ze van de bloemen genoten heeft, want ze keek erg verbaasd....oeps....

 

Tijdens dit schrijven bedenk ik me, dat het misschien een leuk idee is om diegene die de leukste tekst voor op het kaartje heeft bij de Valentijnsbestelling, iets cadeau te doen! 

Gaan we over nadenken.

 

Dus volk van Zelhem en omstreken, doe eens gek, bestel een mooi boeket en verras nou diegene die het verdient (of misschien ook eigenlijk niet), want geheid krijg jij volgend jaar ook iets!

Bestel bijvoorbeeld een 'Zelhemse Bos' ; niet te duur, doet zich groter voor dan het is, als het je niet aanstaat zet je het op facebook en zelfs de oudste heks verras je er mee!

 

Kom op, wieters ku'j noe toch niks. D'r is niks los en dit ku'j zo op internet bestellen! Bargeman Bloemen; Makkelijker kunt wie 't niet maken.

En anders kies je gewoon voor veilig, een mooie bos rode rozen, da's altijd goed. Je loopt niet het risico dat de ontvanger deze blog heeft gelezen en ziet dat ze de 'Zelhemse Bos' heeft gekregen.

 

Wil je weten hoe mijn Valentijsdag was? Lees dan alleen de tweede alinea en de laatste...

 

Zo, de tafel is gedekt, er staat een, aan mezelf geschonken, boeket op tafel en ik zal eens de aardappelpuree uit een zakje schudden, een pot bonen lostrekken en er een pan met voor-gedraaide gehaktballen bij bakken.. Want liefde gaat tenslotte door de maag! 

 

 Mocht ik jou nou op ideeën hebben gebracht, hierbij, heel handig, de link;  

www.fbargeman.nl/bloemen-bestellen/ 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Rianne (woensdag, 10 februari 2021 17:50)

    Altijd prachtige stukken en boeketten van top kwaliteit, als je het aan Ilse overlaat komt het altijd goed.

  • #2

    Erna Eenink (woensdag, 10 februari 2021 17:57)

    Lachen �mooi geschreven heb het net voorgelezen aan mijn man (weet niet of het helpt) heb wel zin in zo'n mooi boeket van jou fijne Valentijnsdag gr Erna