Jurassic park

Zo voelt het als moeder wel eens, alsof je een wandeling door Jurassic Park maakt. Een stelletje halve wilden die om je heen denderen en je jezelf soms opsluit in de wc omdat het daar gewoon eventjes 'veilig' is.

Nou ogen mijn kinderen ook wel eens als monsters, vooral na het eten en dan met name onze Truus...

 

Maar o, wat zijn ze schattig als je ze ophaalt van school, met een glimlach op hun gezicht en een 'mama, ik heb iets gemaakt en jij mag het niet zien' achter op de rug.

Eenmaal thuis iemand in het complot betrekken en het gemaakte cadeau verstoppen. En 's avonds bij het naar bed gaan zeggen dat ik niet in een bepaald gedeelte van het bureau mag kijken... nee, ik heb niet gekeken!!   

En Hendrik, bij hem kon ik aan de kleuren verf op zijn kleren zien wat ik kan verwachten.

 

Deze leuke momenten, samen met de voorbereiding op Moederdag in ons bedrijf, maakt dit een bijzondere en ook wel magische tijd. 

Ook realiserend dat sommige vrouwen geen mama worden of mama's die hun vlinder hebben moeten laten vliegen. Om deze reden hebben wij ook een geschenk aangeboden in een Moederdagpakketten voor Stichting Nooit Voorbij. Omdat wij ook stilstaan bij diegenen voor wie het allemaal heel anders uitgepakt heeft.

 

Na een dag als vandaag met een boel wind, waardoor onze voorbereiding ietwat vertraging heeft opgelopen wat betreft het klaarzetten van onze buitenverkoop, hopen wij morgen toch echt aan de slag te kunnen.

 

De komende dagen gaan wij ons dus volledig inzetten om de mooiste, liefste, geweldigste bloemcadeaus, in welke vorm dan ook, voor jullie klaar te maken en hopen wij iedereen in het zonnetje te kunnen zetten.

 

Wees welkom, we zijn er natuurlijk ook voor je om je te helpen de mooiste planten uit te zoeken of jouw plantenbakken in te poten!