Mijn naam is Ilse Bargeman. 

Bloemen zijn mijn passie, op welke manier dan ook. Deze passie wil ik graag delen. 

Of het nu gaat om bruidsarrangementen, afscheidsarrangementen of ander gelegenheidsbloemwerk, steeds wordt er een uniek en persoonlijk eindresultaat geleverd.

 

 

Bargeman Bloemen is sinds enkele jaren gevestigd in Zelhem en organiseert regelmatig seizoensgebonden workshops, deze zijn te vinden onder het kopje Workshop en de Facebook pagina of door je aan te melden voor de mailing. 

 

Vanaf maart t/m juni hebben wij volop violen, zomerbloeiers,

biologische groenteplanten en wisselende vaste plantsoorten bij onze blokhut met zelfbediening.

Het hele jaar door zijn daar tevens allerlei kleine meepakkers verkrijgbaar.

 

 

 

Bij Supermarkt Hesselink Halle hebben wij een vast leverpunt, waar onze producten voor het uitkiezen staan. Boeketten, bloemstukken, buitenplanten, kamerplanten noem maar op!

Ook is het mogelijk om in Halle bloemen te bestellen.

 

Bargeman Bloemen steunt graag lokaal, zijn wij bordsponsor bij HALMAC, doen we mee aan acties of zetten deze zelf op. Zo hebben wij op facebook al eens de oproep geplaatst 'wie verdient een bloemetje' en hebben wij willekeurig mensen weten te verrassen met een boeket.

 

 

Ook houden we er van om mensen live te laten zien wat we doen en kunnen. Dat presenteren wij tijdens de Medler lente fair, (mede) organiseren wij 'Winter en zo in Halle' en voorheen waren wij aanwezig bij de 'Bruil fair' en 'Bubbels en Babbels'.